uFeel.me
ПРИЕМАМ ТЕ
Автор: liviq-Zdravka,  29 януари 2009 г. в 10:55 ч.
прочити: 245

Събуждаш в мене онзи устрем

за звезден танц над тихи висини,

за нощ, рисувана от топли устни

и нежна дързост. И мечти.

 

Всяка твоя дума ме докосва,

всеки жест е пареща искра.

Жарава. Лудост. И копнежност -

въздишката ти в мене прокънтя.

 

Любов е. Дивна и красива.

И всеки миг е пожелан.

Изсипваш радост в моята градина -

Приемам те. И с тяло, и с душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me