uFeel.me
ПРИ ТЕБ ЩЕ ДОЙДА...
Автор: lipstick,  4 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 735

Пробвай, колко много те обичам,

че малко е да кажа, само

чуваш, всеки ден ти се заричам -

в болка и радост ще бъда твойто рамо!

 

Запали ми огън!!!

И път да няма - ти не се чуди

без страх през него аз ще мина,

ако от другата страна ме чакаш ти!!!

 

При теб ще дойда... викай ме!!!

Нека лумна, нека изгоря...

едва ли огъня по-горещ е

от таз любов с която аз горя!

 

Повярвай ми, ще бъда твоя огън във нощта

когато тъмно е и няма никакви звездици!

И знай - без теб разпръсквам се сега

на малки хиляди искрици!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me