uFeel.me
ПРЕСЯВАНЕ НА ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ
Автор: ili,  7 юни 2010 г. в 08:50 ч.
прочити: 232

... и чудя се с какво да те гостя –
върви нощта в поля с жита зелени.
Какво че мога в думи да летя?
Нима от глад ще бъдем с теб спасени?
Поправяш моя притеснен глагол.
Подръпвам рокля – и пред теб немея –
мечтаех да те срещна с хляб си сол.
Солта е тук, но хлябът ми - къде е?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me