uFeel.me
ПРЕРОДЕНА ЛЮБОВ
Автор: Nina Kala,  7 юли 2009 г. в 19:29 ч.
прочити: 658
Душите ни са скъсани рибарски мрежи,
овехтели от фалш и пошли лъжи.
Сега утробите им пусти зеят,
а празната утроба повече тежи.
Захвърлени са там -
забравени, без зов,
загубили най-ценния си улов,
а препълнени бяха с Любов!
Защо стоим на брега -
като тях - разсечени и чужди?
Да преродим Любовта!
Без думи ненужни!
Да свалим от телата си старите грешки
и изтрием петната от тежки лъжи!
Ти не обличай отново престорени клетви!
Помни: Любов с любов ще се спаси!
А когато тихо догорят звездите
и се разпукне за живот нов слънчев ден
(озарил небето и душите) -
подай ръка и с мен тръгни!
И преди в очите да изгрее
отново преродената Любов,
и преди в сърцата ни да влее
онзи животворен благослов -
двама с теб да помълчим!
А дотогава - само мрак и тишина...
Само ти и аз - прегърнати и неделими,
и едно море - разсечено на две -
от лунен блясък и хладна тревога.
Вода и пясък. Ти и аз...
... и небе - напоено с отрова.


               23 май 2009 г.









    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me