uFeel.me
ПРЕРАЖДАНЕ
Автор: fenix,  31 януари 2013 г. в 10:58 ч.
прочити: 261
Душа, душа докосна с дъх от нежност
и в миг пожар по вените разля...
Света притихна в своята копнежност
и цялата планета засия...

Емоция... Взрив, неизживяни страсти.
Един копнеж... отварящ сто врати.
Едно сърце на милиони части,
почувства цялост в своите мечти.

Една душа със обич се преражда...
Трепти и търси към спасение брод.
Една любов в сърцата огън вгражда
два въглена в едно за цял живот!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me