uFeel.me
ПРЕПЪНИУДАВНИК
Автор: mihri61,  22 юли 2011 г. в 10:35 ч.
прочити: 236

Удавих се в погледа ти,

а слънцето търси пулса ми.

Запушва уши от грохота на ламаринените ми кръвосъдове,

които стар циганин калайдисва,

изтривайки с мръсен парцал

загорялата по дъното меланхолия.

Замирисва на кал и проговорили риби,

преяли с пресипнала тишина

или с последното ми самочувствие.

Препънах се в погледа ти,

а луната блуждае

по стария калдъръм на душата ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me