uFeel.me
ПРЕГЪРНАЛА СВОЙТЕ МЕЧТИ !
Автор: linapaint,  13 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 450
Странно е,
как тайно идваш,
поливаш ме с вода,
без да чувствам мокрота!
Уж,
целуваш ме,
а аз,
не чувствам топлина!
Ще погледна луната от тук,
а ти погледни я от там,
и нека се срещнем
в небесния свод!
Коя ли звезда ще си ти!
Ще ме познаеш ли!
Ето ме,
прегърнала
свойте мечти!
Очертала,
млечния път...
По-лесно да следваш ме ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me