uFeel.me
ПРЕДИЗВЕСТЕНО
Автор: liviq-Zdravka,  18 февруари 2009 г. в 11:58 ч.
прочити: 301

Търпимостта от себе си

мълчаливо събличаме,

сред неизбежни предчувствия

за невъзможно завръщане

към изначалния трепет

на сърдечна безконечност и пир.

Нощта на две е прегърбена

и е скрила всички звезди.

В прозореца срещу нас,

бездомен вятър приседнал,

къса лунните струни на две.

Тишината прибира в длани

откъслечен тон на сърце.

Вали!От душите се свлича грима

и пълзи между нас хлад като есен.

Изтрезнява безвремието свело очи.

На раздяла камшично плющи ни дъжда.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me