uFeel.me
ПРЕДИ ЗОРАТА
Автор: idan,  6 ноември 2012 г. в 19:37 ч.
прочити: 269
Двадесет и два часът
плюс пет минути.
Закъснявам...
Ти чакаш ме любима зная.
Дали съм с друга...
нищо не казвам,
просто закъснявам.
Не, не заспивай, моля...
С всички сили препускам коня,
преди зората да заблести,
заедно ще сме аз и ти. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me