uFeel.me
ПРАЗНУВАЙ ЖЕНА
Автор: Pobeditel,  8 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 442
Настъпва твоят празник - Жена,
изпълнен с обич и много нежност.
Красив като пролетните цветя,
наситен с чувства и сърдечност.

Бъди здрава и вечно щастлива.
Бъди влюбена, страстна искра.
Весела, мъдра и приветлива,
пречистваща като свежа роса.

Дарявай божествена топлина,
бъди ласката на живота.
Бъди майка и светла съдба,
винаги устремена напред.

Празнувай, блести като звезда.
Имаш подарък от мен - любовта.
Върви с поглед уверен в деня.
Дълбок поклон пред тебе, Жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me