uFeel.me
ПРАЗНОТА
Автор: mause76,  22 март 2011 г. в 20:24 ч.
прочити: 219

Пак ли да обичам, не мерси?!                                 

Грозно откровенна съм но ми прости.

Не искай ти от мен да се преструвам,

правейки се че от теб се интересувам.

 

Сърцето ми сега добре е скрито,

не искам аз да бъде   пак разбито.

Съжалявам те и те разбирам,

но за жалост не ти симпатизирам.

 

Какво ли си харесал в мен,  не знам?

Огледай се в душата  нищо няма там.

Сърцето ми е лед, а душата стон

за това сега и пуст е моят дом.

 

Сега не се отчайвай главата си вдигни,

бързо изправи се и пътя продължи.

Някъде зад ъгала те чака любовта,

недей като мене да тънеш в самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me