uFeel.me
ПРАЗНО СЪРЦЕ
Автор: fenix,  14 януари 2013 г. в 20:37 ч.
прочити: 317
Като чаша кристална за вино
е сърцето ми... Празна уви!
Все очакваща течност пенлива
да докосне студени стени.

Да разплиска любов във сърцето,
във кръвта да излее пожар.
Пак да грейне щастливо лицето
и намеря за болката цяр.

До ръба да е пълна... До горе!
Да прелива дори. Не е грях!
Като всички обичащи хора,
да звъни от веселие и смях.

Ето почна се... капка по капа...
да зареждам света със любов.
Да се стича във празната чашка
медовина от стойностен плод.

Ето румено става лицето...
и в очите звездите блестят.
Със любов се изпълва сърцето
преоткрило към виното път!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me