uFeel.me
ПОЗВОЛЯВАШ ЛИ ДА ТЕ ОБИЧАМ?
Автор: DILI_ANA,  31 март 2011 г. в 11:33 ч.
прочити: 283
Позволяваш ли да те обичам,
да навляза в твоя свят,
вечер тихо в тебе да притихвам,
сутрин да се будя във прегръдките ти аз?

Да откривам с тебе чудесата
създадени с магията на любовта,
в плен на мила ласка и омая
да забравим всичко друго на света.

Позволяваш ли да те обичам,
да отнема твоята тъга?
Като волни птици да се реем,
с обич преоткрили любовта!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me