uFeel.me
ПОВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА МИ
Автор: blaskov,  10 май 2012 г. в 19:48 ч.
прочити: 461
Казват: времето ще излекува,
всичко ще потъне във забрава.
Аз от сто години боледувам,
вечно споменът за теб остава.


Казват ми, че нова обич ще открия,
ще бликне в звездна нощ като комета.
Но аз съм сам и като куче вия
по старата любов, отнетата.


Защото зная, в някой ден далечен,
за мене ще протегнеш свойте длани.
Животът ми на тебе е обречен,
повярвай в любовта ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me