uFeel.me
ПОВЯРВАЙ, СЪРЦЕ
Автор: fenix,  20 февруари 2013 г. в 22:15 ч.
прочити: 425

Сърце, не те издържам вече. Стига!
Години минаха, а ти не проумя.
Не той те правеше така щастлива,
а всъщност беше просто любовта.

Сърце обичай! Забрави за него.
Той беше просто труден кръстопът.
Момент преломен и човек бе име,
змията на която стори път...

Сгреши... но пък и много и научи.
Нали това са грешките - урок!
Ако от първи опит не сполучиш,
за втори трябва ти да си готов.

За туй, сърце, недей кърви, а вярвай.
С надежда силно извиси криле...
Пред трудностите ти не се отчайвай
... тогава двете с теб ще сме добре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me