uFeel.me
ПОВЯРВАНО
Автор: diva,  7 март 2013 г. в 19:47 ч.
прочити: 359

Тичам боса по ливади,
дето ги сънуваш нощем.
Къпя се в росата сутрин,
капчици по твоите устни.
Обличам облаците бели.
Били са твоята постеля.
На луната си почивам.
Осветявам ти пътека.
В косите ми ухаят билки.
Опиват те. И ме мечтаеш.
Ще ме намериш.

...Ако в чудеса повярваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me