uFeel.me
ПОВЯРВАХ В ТЕБ
Автор: mutressa,  9 август 2009 г. в 00:08 ч.
прочити: 267

Повярвах в теб, а никак не ми беше лесно

след всичките изречени лъжи,

след всичките скандали и проблеми,

в които аз сърцето си разбих.

 

Повярвах в теб и в твоя оптимизъм,

какво от туй, че болката делим,

да плачем вече просто няма смисъл,

а малкото любов да съхраним.

 

Повярвах в теб и в твоите надежди.

Света видях през твоите очи.

Огледах се в новите одежди.

И смисъла в живота аз открих.

 

Повярвах в теб и в твоята човечност,

след всичко зло, което ми причини,

след всичките скандали и проблеми

аз своята душа ти подарих!

5.02.2007 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me