uFeel.me
ПОТЪРСИ МЕ
Автор: Ивайло Яков,  27 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 580
Потърси ме, когато зората отнеме
с тънки струйки нощна постеля.
Прегърни ме с очи, поискай ме мене !
В синьо утро цвят за теб ще намеря.

Потърси ме, когато топъл дъжд заиграе
по перваз ламаринен в тихи звънчета.
В цветни капки нежност и порив омаен,
всеки път ме откривай в дъгата оплетен.

Потърси ме, когато залез бледнее -
от луната целунат клепки затваря.
Най - ярки звезди в нощта ще отвея
в южен сън при теб да отмарят...

Прегърни ме! Отново зората се стеле.
Ето тук съм! В сноп лъчи се усмихвам,
през прозореца галя твоята постеля.
Събуди се онемяла, притихнала...

26.01.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me