uFeel.me
ПОТЪРСИ МЕ В НОЩТА
Автор: fenix,  22 септември 2012 г. в 09:25 ч.
прочити: 570

Потърси ме в нощта сред звездите красиви,
     ще ме видиш аз там съм една...
Със воал от мечти и със рокля от рими,
     покорила със нежност света.

Ще ме видиш една, като южният вятър,
     със свободни, немирни коси...
Самоука актриса във нощен театър
     с грим от щастие- лунни лъчи.

Ще ме видиш добра, със венец от успехи,
     ще ме видиш аз зная добре...
Аз ще бъда красива, със приказни дрехи
     и с усмивка на свойто лице.

Потърси ме в нощта, аз ще чакам смирена,
     твойта мъжка и здрава ръка...
Чак тогава душата ми от обич сломена,
      ще достигне до твойта душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me