uFeel.me
ПОСПРЕТЕ
Автор: AnaTod,  28 юли 2012 г. в 10:23 ч.
прочити: 280
Поспрете сълзици-
още само миг,
нека вашите искрици,
не срещат неговия лик...

Поспри тъжно ридание-
още само миг,
нека моето страдание,
остане неизречен вик...

Поспрете хладни длани-
още само миг
не го докосвайте, недейте,
любовта е днес лъжовен мит...

 

 
(Ана Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me