uFeel.me
ПОСЛАНИЕ
Автор: womanly,  17 ноември 2009 г. в 17:02 ч.
прочити: 310
Зад хоризонта слънцето се скрива,
денят със неохота бавно си отива,
мелодия вълшебна лети във небесата,
лирично послание отправя към сърцата.
Послание – породено от любов и страст.
Послание към теб и мен - към нас.
Послание, което искам и с Вас да споделя,
послание, което аз безкрайно ценя и боготворя.

„Бъдете със очи отворени към света,
неотлъчно следвайте всяка ваша мечта.
Щастието – вярвайте е благодат,
милейте за него, то е рядък уникат.

Доверието - един към друг никога не губете,
когато се наложи – взаимно отстъпете.
Не оставяйте да загасне искрата на любовта,
а я съхранете, за да отлетите с нея към вечността.“

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me