uFeel.me
ПОСЛАНИЕ
Автор: idan,  21 ноември 2010 г. в 17:30 ч.
прочити: 424

Шуми...
вали
или морски вълни,
или огън гори,
или вятър
препуска,
послание мое
да ти предаде
иска.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me