uFeel.me
ПОРЕДНО!
Автор: fenix,  21 юли 2011 г. в 21:35 ч.
прочити: 400
Поредният в живота кръстопът,
поредната не свършваща дилема!
Поредният на плещите ми кръст,
поредната любовна теорема...

Поредната нестихваща сълза...
поредно се търкулва и изчезва!
Поредната... измъчена душа...
пореден път в живота непотребна.

Поредна обич... скършени криле,
поредна нощ очите си изплаква.
Пореден път съм жива без сърце,
поредното прераждане изчаквам!

Поредна вяра... за пореден път,
поредните ни сметки пренарежда.
Поредната любов... на кръстопът,
поредно със надежда ме зарежда!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me