uFeel.me
ПОНЯКОГА... Но не сега!
Автор: mega_char,  30 юли 2010 г. в 15:13 ч.
прочити: 457
Понякога
пътищата се разделят...
И боли.
Понякога
мечтите се разбиват...
И вали.
Понякога
очакваш любовта...
В сълзи.
Понякога
усещаш самота...
И раната кърви.
Понякога,
но не сега...
Защото до мене си ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me