uFeel.me
ПОМОЩ НЕУСПЕШНА
Автор: sandra,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 492
Хей, момиче с очи, като звезди,
защо радост от тях не блести?
Кой те нарани така жестоко,
или сърцето ти рани дълбоко?
Е хайде не плачи, горчиви са тез сълзи,
казват че когато някой сподели, два пъти по малко боли!?
Щом искаш замълчи, в себе си го запази,
но болката не минава със сълзи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me