uFeel.me
ПОМНЯ ТВОИТЕ ДУМИ
Автор: jjb92,  6 юли 2011 г. в 22:46 ч.
прочити: 318
Помня твоите думи,
от тях останах без глас,
те стоят помежду ни
вместо предишната страст.

Помня твоите думи,
те са ми във ума,
по-болят от куршуми
по-тежат от смъртта.

Помня твоите думи,
от тях не мога да спя,
те ограбват съня ми
и вгорчават смеха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me