uFeel.me
ПОМНИШ ЛИ...
Автор: Ивайло Яков,  27 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 638

Още в шепи събирам угаснали залези
и после ги паля в копнежни небета...
С пръсти докосвам птичите нанизи,
над слънцето топло с мечтите си светя.

Още разказвам на вятъра приказки
за знойни места по снежни полета...
и в белите стъпки, толкова истински
преливат с прибоя сини морета...

Още прескачам в утрата дуварите-
бера януари за Теб хризантеми.
Още ли помниш защо устните парят те-
целувките топли, от мен подарени...

09.09.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me