uFeel.me
ПОЛУТИХО И ВЛЮБЕНО
Автор: Pobeditel,  22 май 2010 г. в 19:30 ч.
прочити: 511
Всяка полутиха нота
с любовен ритъм ни докосва,
всяка дума ни завръща
в дома на пролетните чувства,
с всяка нова моя рима
по-силно те прегръщам.
Прекрасно е, че нас ни има.

Живота можеш в земен рай
за мене бързо да превръщаш.
С цялата си обич те повеждам
към градината с червени рози.
За теб са влюбените песни,
с надежда в очите те поглеждам,
заради всички мигове чудесни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me