uFeel.me
ПОИСКАЙ МЕ
Автор: vyara,  4 май 2013 г. в 22:31 ч.
прочити: 257

Ще отпусна глава на любимото рамо,
ще обримча врата с белоснежни ръце.
Ти си мъж и твойто желание само
се докосва до нежното женско сърце.


Ще гадая по тънките прелестни устни
за пожара преправащ през дрехите път.
Ще отпия от тях-нежни и вкусни
ще са моите устни до твоята плът.


Ще отпусна юздите на млада кобила
да препуска до тъмно до алест жребец.
Ще увия гирлянди от слънце и свила,
ще ги сложа до люлката на младенец.


Ще се любя с тебе, както люби зората
необятната шир на узрялата ръж.
Ще се разтворя цялата, както земята
- морна и жадна даже за капчица дъжд.


Ще те имам, както нощта има звездите
и небето светлина ще разплисква.
Не ме оставяй дълго във тъмното скрита
и знай, ще съм твоя, щом ти ме поискаш. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me