uFeel.me
ПОИСКАХ ТЕ
Автор: Pobeditel,  5 август 2008 г. в 09:11 ч.
прочити: 621
Поисках те от нимфите,
от амазонките и самодивите.
За мен си неродена,
от стихиите създадена.
От ветровете в теб е
поривът любовен,
от дъждовете са
капчиците нежност,
от слънцето е
жарката ти страст,
от океана е
душата ти дълбока,
от звездите е
блясъкът в очите.
От Космоса безкраен
и предишните животи
идва любовта ни вечна.
Поисках те. Повярвай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me