uFeel.me
ПО СВЕТЛИЯ ПЪТ НА ИСТИНСКИ ЧУВСТВА
Автор: Pobeditel,  18 ноември 2010 г. в 18:03 ч.
прочити: 521
Разбрах тайните на сътворението и живота,
покорих постепенно планини от познание.
Всичко е създадено със силата на Любовта,
благодаря, че те има мое прекрасно ухание.

Вървя по светлия път на истински чувства,
те ме отвеждат към вълшебното ти сърце.
Целувам те и знам, че е чудесно да си моя,
нека усмивката грее на красивото ти лице.

За нас си шептят звездите в лунната нощ,
за нас притихват вълните в морската шир.
В душата си пазя безброй щастливи мигове,
несравнимо усещане за любовен рай и мир.

Нямам мечта, която да не е свързана с теб.
Светът е чудодеен извор съвсем предвидим.
Ще си повтаряме двете думи пълни с живот,
във Вселената нещо от себе си да вградим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me