uFeel.me
ПЛАНЕТИТЕ НЕ СВЕТЯТ
Автор: MARIYANA,  14 септември 2010 г. в 22:38 ч.
прочити: 950
Къде си днес? Дали си още сам?
Дали очите ти за мене още питат?
Дали се сещаш - хукнал през света голям,
че тук при мен заключил си мечтите?

Дали си спомняш, че ми обеща
в едно да видим как расте тревата,
да пием залез с чаша вино във ръка
и да си шепнем през усмихнат вятър?

Дали си спомняш, че сравни ме със звезда,
която покрай тебе с нежен блясък свети?
Къде си? Нужна ми е топлина,
че иначе превръщам се в планета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me