uFeel.me
ПЛАМТЯЩИ СЪРЦА
Автор: edelvais,  10 юли 2012 г. в 06:55 ч.
прочити: 336

Ти остаря,...

но остана дете.

Него обичах

през целия наш път.

 

Ти оцеля,...

с мъдростта,

която е Божи дар

за малцина.

 

Ти – мое остаряло дете.

Аз – до теб туптящо сърце.

Ти и Аз в нашата есен –

две “деца” с пламтящи сърца

под свода небесен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me