uFeel.me
ПЛАМЪЧЕ
Автор: DEIZI,  19 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 851

Потопи се в моите очи,

там пламъче за теб блести.

Разказва то за моята любов,

за моя огнен зов

към теб.

Потапям се в твоите очи,

о чудо, пламъчето пак блести

и пита обичаш ли ме още ти?

ОБИЧАМ ТЕ! Пламъчето

тихичко шепти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me