uFeel.me
ПЛАЧЕ ПИАНОТО
Автор: aza_9,  26 септември 2012 г. в 16:49 ч.
прочити: 196


Как тъжи  пианото, как скърби
и стенат  плачещите  ноти...
Свива  се  сърцето  и  боли,
в  синхрон  с  пианото- самотни.

Една  жена  с изплакани  очи
се  взира  всяка  вечер  в  мрака,
тя  свири,  пилее  звуците  искри,
от  звездите  отговор  очакваща.

Плаче  пианото,  ридае  и  тя,
а  всяка  нощ  сами  в  тишината,
проплакват  като  ехо  в  нощта
акордите  на  \"Лунната  соната\"...


aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me