uFeel.me
ПЛАЧ НА КИТАРА
Автор: ANJI,  6 януари 2009 г. в 11:55 ч.
прочити: 962

Тънки струни опъваш със пръсти.

Нежни струни - на мойта душа.

Песен лее се - плач на китара.

Песен лее се - плач на душа.

 

Чуваш тътена... скъсана струна.

Чуваш писъка - болезнен плач.

Песен плаче... плач на китара...

Песен плаче... плач на душа.

 

Късаш струните - чупиш китарата.

Тя не свири... а плаче сега.

Няма сълзи. Опъната струната

ще звъни... като плач в тишина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me