uFeel.me
ПИТАЩИ ОЧИ
Автор: MARIYANA,  17 май 2010 г. в 19:34 ч.
прочити: 604
Замина ти - превърнах се в прозорец,
през който шепна само на Луната...
Замина ти - душата си затворих
и седнах до вратата да те чакам...

Замина и превърнах се в часовник
с танцуващи към нищото минути.
Замина и почувствах се бездомна,
от никой невидяна и от теб нечута.

Замина ти и пролетта заглъхна,
а птиците се свиха по гнездата.
Замина и дори дъждът пресъхна,
а мрака в миг обсеби светлината.

Очите питат - искат да узнаят
чрез уморена от безсъние сълза:
дали при всяко твое \"заминавам\"
така ще идва краят на света?!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me