uFeel.me
ПИСМО
Автор: fenix,  24 юли 2011 г. в 10:10 ч.
прочити: 541
По вятъра изпратих ти писмо...
и нежно запечатих го с целувка.
Разказах за било и не било...
за нашите откраднати минутки.

Разказах за безумните дела...
и страстите изгарящи плътта ни.
За тръпнещите от любов сърца...
за всичко случило се помежду ни.

Изпратих ти и бисерна сълза...
излязла от очите... потъмнели,
останали след теб без светлина,
друга любов... така и не видели.

Изпратих го да знаеш, че си там,
където обещах, че ще те пазя...
Да, всичко вече е утопия, знам,
но просто не успях да те забравя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me