uFeel.me
ПЕТЪЧНО
Автор: ГАЛЯ,  5 декември 2009 г. в 09:52 ч.
прочити: 346
Ще става все по-тихо,
а вратата на дома ми все по-тежка,
ще чакам все по-малко,
а красотата ми ще бъде някак си мъртвешка...

Ще лягям все по-рано,
в леглото ми отдавна не е тясно,
матракът стар ще бъде вдлъбнат,
за съжаление единствено отдясно...

Ще гледам все по-често през прозорците отсреща,
ще си представям че съм майката от третия етаж,
детето от тавана,
или пък друго нещо...

Ще гледам,
и ще си мечтая, някой ден,
да срещна поглед от прозорец,
мечтаещ си да бъде МЕН...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me