uFeel.me
ПЕТ МИНУТИ
Автор: geriii,  5 декември 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 353

Моята малка ръка в твоята се губи,

очите ми греят като ярки звезди,

душата ми пее, че до мене си ти.

Да помълчим  за да си кажем всичко.

С две ръце и пет минути време.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me