uFeel.me
ПАРТИЯ ШАХ
Автор: tinarosivoice,  3 юни 2009 г. в 23:10 ч.
прочити: 349
Красиво желана
жизнено важна
игра на любов пропиляна...
Моята роля
бе царствена воля
пречиста от обич огряна...
Твоя законна
защита чертаех
и жадно мечтаех...
Рицаря виждах
и съвсем не предвиждах
какъв ще е краят...
Моите бели коне
красиво умряха за мен...
Офицери във трудна борба
си изпълниха вече дълга...
Всички пешки
в една повалена съдба
платиха грешки...
Царят загина,
ти не отмина без жал
в гърба ми забил ми кинжал...
Шах ...
и ...
мат!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me