uFeel.me
Отвори сърцето си
Автор: kotence_presi,  1 април 2011 г. в 12:44 ч.
прочити: 344
Научих, че не можеш да си мой изцяло
не можеш сърцето си да ми дадеш
Сякаш в гърдите ти е то замряло
по таен твой копнеж

Дали с целувките ме забуждаваш,
че можеш да обичаш ти
или тайно се надяваш
това да не са лъжи

Но нямаш чувства във очите
личи ти колко си студен
и за мен остават си мечтите,
че ще можеш да обичаш някой ден

А може би си ти обичал
някога, но не сега
Дали с нежни имена си наричал
друга някоя жена

И дали сърцето ти жестоко
пронизала е тя без съжаление
и ранила те е толкова дълбоко,
че искаш от всички отмъщение

Надявам се да разбереш това,
че страхът от болката вреди
защото хубавото в любовта,
е че има и от щастие сълзи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me