uFeel.me
Отведи ме!
Автор: vala,  14 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 518
Не зная кога, не зная къде...
Отведи ме!
Нека стигнем звезди далечни...
Отведи ме!
Копнея да съм с теб...
Отведи ме!
До кладата на ураганна страст...
Отведи ме!
С тебе да съм в рая или ада...
Отведи ме!
Животът ми невъзможен е без теб...
Отведи ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me