uFeel.me
Отвъд хоризонта
Автор: pavli,  7 април 2011 г. в 12:33 ч.
прочити: 1360
Разсичам думи, мисли, чувства…
После възкръсвам в творбите си…
Повиквам те в пъстрото русло
на ритми от нежност разплискани…

С теб волно и дръзко препускаме
да кажем „Здравей!” на една мечта.
Господи, нима това не съм аз –
а птица в тяло на жена…

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me