uFeel.me
Отровен дьжд
Автор: macoran4eto,  7 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 295
Навън вали, а теб те няма. Не знам къде си ти сега. Всичко е било измама, ти отрови любовта. Ще спре дъждът навън, но не и този вътре в мен. Ти пак ще идваш в моя сън и ще ме мамиш всеки ден! До прозореца седя сама, поредната сълза се стича, помни момичето, което те обича!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me