uFeel.me
Отричам се!
Автор: fragola,  12 януари 2009 г. в 17:58 ч.
прочити: 468
ОслепИ ме!
Не искам да се взирам, да те търся
и в чуждите очи да те зова!
А сляпа тази болка да отърся
и в мрака да се скрия от света...

ИзгорИ ме!
Без тебе не горя, а само тлея...
пожар бях, днес съм просто пепелта.
Не ме жалИ, дори да оцелея,
със шепа разпръсни ме в лудостта!

УдушИ ме!
Гърдите ми са празни и не дишат,
а устните ми свити са в тъга...
Единствено ръцете ми въздишат,
измръзнали без твойта топлина...

УдавИ ме!
В сълзИте ми потекли безконечно,
хвърлИ ме, не щадИ ме, удавИ!
Не се замисляй, просто безсърдечно
сърцето ми на дъното хвърлИ!

.....................................................

Не ме уби! Направи ме по-силна!
По-груба, по-жестока, по-сама...
Не ме сломи! А с болка изобилна
отричам се от Нея - Любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me