uFeel.me
Отражение
Автор: de_bra,  4 август 2008 г. в 10:54 ч.
прочити: 617
Очите ти са топъл шоколад
с прашинки слънчев блясък,
потапяш ме във тях - и пак, и пак -
и аз полепвам цяла в златен пясък.

Когато гледаш ме
аз все блестя
от твоя поглед нежно озарена;

Красива ставам всеки път,
щом красота във мен е отразена.


2007
Д.Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me