uFeel.me
Отново
Автор: nel88,  24 февруари 2009 г. в 23:20 ч.
прочити: 285

Отново съм разбита на парчета 

и нямам сила за това

не виждам смисъл, няма и утеха 

дори не знам аз имам ли душа.

Отново ставам ненужна, сама  

и сълзи в очите ми няма

ще бъда паметник на любовта

 на този свят това оставам.

Заслужих си тази коварна съдба,

защото човешкото в мен отдавна го няма

и не съм просто крехка, суетна жена,

а илюзия само измама.

Празен поглед някъде далече,

а в гърдите ми няма сърце

всеки мъж като пътник до мен

приютявах с нежни ръце.

И какво ми остана сега

просто нищо, дори и тъга

в малка прашинка от пепел

ме превърна сега любовта.



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me