uFeel.me
Отново
Автор: obi4ana_madama,  12 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 333
Отново си до мен любов моя.
Отново ме прегърна и целуна.
Отново ми казваш "ОБИЧАМ ТЕ!"
Отново сам щастлива, защото сам с теб.
Отново си до мен любов моя.
Отново ме прегърна и целуна.
Отново ми каза "ОБИ4АМ ТЕ!"

Посветено на Вальо

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me