uFeel.me
Отново
Автор: kote_tr,  2 юли 2011 г. в 03:15 ч.
прочити: 199
Отново оставяш ме сама,

отново прекарвам 

нощта сама.



Отново ли сърцето ми

ще разбиеш и 

отново ще си тръгнеш?



Страх те е да се 

обвържеш и с мен да

се свържеш.



Тръгни си, страхливецо,

но знаий любовта ми

пак ще те застигне!!!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me